Wie is SI

Wie is SI?
Subconscious Impact is een initiatief van Harrie van den Berg, Genieke Hertoghs en Ilse van Ravenstein. Harrie en Genieke zijn de grondleggers van het gedachtegoed en schreven er een boek over. Met veel plezier en trots hebben zij de krachten gebundeld met Ilse. Haar scherpe visie, ondernemerschap en ervaring in de (interne) communicatie zorgt voor een prachtige match.

Harrie van den Berg
+31 6  42 43 48 60
Harrie@subconsciousimpact.com

Harrie is founding parent van het gedachtegoed Subconscious Impact. Hij heeft een schat aan ervaring in onbewuste gedragspatronen. Hij traint en coacht mensen om meer impact te krijgen door het inzetten van technieken die landen in het onbewuste. Hij gebruikt zijn onbewuste invloed om twee zonen die langer zijn dan hij in het gareel te houden. Bovendien eet hij de twee buitenste dropjes van een rol Lakrisal niet op om onduidelijke redenen.

 

Genieke Hertoghs
+31 6 43 19 94 32
Genieke@subconsciousimpact.com

Genieke is founding parent van het gedachtegoed Subconscious Impact. Ze is spreker, auteur, trainer en adviseur met focus op onbewuste gedragspatronen. Ze draagt graag elke dag haar steentje bij aan het mooier maken van de wereld. Hoe? Door mensen te begeleiden naar het elkaar écht bereiken in communicatie.

 

Ilse van Ravenstein
+31 6 53 38 95 36
Ilse@subconsciousimpact.com

 

Ilse is ondernemer en adviseur en trainer in SI. Ze is gefascineerd door waarom mensen doen wat ze doen. Met veel energie en passie werkt ze eraan om het voor mensen in organisaties een beetje beter te maken. SI is daar een fantastische mogelijkheid voor. Ilse stopt haar onbewuste invloed in haar bedrijven (waaronder Involve) en de hele serie boeken, die ze heeft gepubliceerd, als het eruit moet, moet het er immers uit.

 

Verder bestaat ons team uit:

Liset Strijker

 

 

 

 

 

 

 

 

Bas van Glabbeek

   

 

 


Sjanet Albada                 Selma Speksnijder

 

 

 


Maud van de Ven             

 

 

 

Anouk van der Heijden

 

Ook als Trainer onderdeel van ons team?
Als er een match is, kun je je ook laten opleiden tot SI-Trainer buiten je eigen organisatie vanuit ons team. Samen met ons draag je dan het SI-gedachtegoed uit en professionaliseer je anderen met coaching en training. Hiervoor is het belangrijk dat je zelfstandig ondernemer bent. Interesse? Neem dan contact met ons op.